keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Uusia kujeita ja kuvioita

 

Olen pidempään jo miettinyt, että haluaisin vaihtaa bloggerin wordpressiin, sillä tuntuu etten saa tästä blogista ihan sellaista kuin haluaisin. Mutta en tiennyt millä tavalla muutoksen toteuttaisin: siirtääkö tämä blogi wordpressiin vai aloittaako kokonaan uusi blogi... 

Sen lisäksi halusin alkaa kirjoittamaan tekstejä myös englanniksi. Tämä sen takia, että kuuntelen ja luen niin paljon englanninkielistä kirjallisuutta. Sitäkin pohdin jonkin aikaa: kirjoitanko pelkästään englanniksi vai myös suomeksi, jaksaisinko kirjoittaa eri blogeja: tätä ja toista englanniksi. Totesin sen vaihtoehdon liian työlääksi. 

Ratkaisuksi tein uuden blogin, jota kirjoitan molemmilla kielillä. Eli jos haluat jatkaa mun postausten seuraamista, suurin osa tulee olemaan tuolla uudessa osoitteessa. Saatan tännekin vielä jonkin aikaa postailla, esimerkiksi Ihan Randomia lukuhaasteeseen liittyen. :) 

Täytyy sanoa, että taistelin aika kauan uuden blogin kanssa, hermot on meinannut palaa erittäin moneen otteeseen, mutta nyt minusta tuntuu, että se on julkaisukelpoinen ja sellainen että sitä kehtaa mainostaa. 😂😵 Hienosäätämistä varmasti vielä teen sinne sun tänne.

Tervetuloa seuraamaan mun juttuja uuteen blogiin! 

Minä käytän bloggeria edelleen muiden blogien seuraamiseen, mutta postausten kirjoittelu tänne vähentyy ennen kuin loppuu. :)

EDIT:  Reilu kuukausi myöhemmin... Tulin huomanneeksi, että minulla ei ole aikaa eikä kärsivällityyttä kaksikielisen blogin ylläpitoon Wordpressissä. Bloggerin helppous siihen verrattuna sai minut palaamaan tänne. :) Postailen muutamat suomenkieliset postaukset tänne, mitä ehdin kirjoittaa uuteen blogiin. Tulipahan kokeiltua! 😅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti