tiistai 5. joulukuuta 2017

Top Ten Tuesday: Pahikset joita rakastan vihata

Viimeksi listasin lemppari sivuhahmoja ja nyt on vihatuimpien kirjapahisten vuoro. Nämä hahmot ajavat lukijan (ainakin minut) hulluksi, ja näiden kuolemaa toivoo enemmän kuin mitään muuta... Nämä ovat mun top 10 kirjapahista, joita rakastan vihata:

kuvat: IMDb

1. Voldemort
J. K. Rowlingin kirjoittaman Harry Potter -kirjasarjan ultimate evil: Tiedät-Kai-Kuka, joka tappoi Harry Potterin vanhemmat, inhoaa jästejä ja kuraverisiä, käyttää pimeyden voimia... Inho Voldemortia kohtaan vain kasvaa kirja kirjalta. Etenkin nuorempana kun luki kirjoja, Voldemort oli myös aika pelottava.

2. Joffrey Baratheon
Olen juuri lukemassa Valtaistuinpeliä ja Joffrey ajaa minut nyt jo hulluksi. Tuon pilalle hemmotellun insestilapsen kuolemaa toivoo enemmän kuin mitään muuta koko kirjasarjassa...

3. Black Jack Randall
Dianan Gabaldonin Matkantekijä-sarjan pääpahis, etenkin ekassa osassa. Tässäkin on kyllä niin kieroutunut ja perverssi henkilöhahmo, että toista samanlaista on vaikea löytää.

4. Omega
J. R. Wardin Mustan tikarin veljeskunta -kirjasarjassa taistellaan omegaa vastaan. Jostain syystä Omega on piirtynyt minun mieleen aika ällöttävänä hahmona, vaikka en muista miksi. Siis sen lisäksi, että Omega on kirjasarjan äärimmäinen pahis, joka loi sieluttomat, vauvatalkin hajuiset, impotentit lesserit vastineena Kirjurineitsyen vampyyreille. Tai ehkä siinä on jo ihan tarpeeksi syytä.

5. Tywin Lannister
Game of Thronesin pelottava isäpappa. Joskus aplodaan tätä hahmoa, ja sitten Tywin onnistuu sanomaan jotain, joka saa minut taas inhoamaan hahmoa todella paljon.

6. Draco Malfoy
Taas palataan Pottereiden pariin. Herran jumala että tämäkin hahmo saa veren kiehumaan. Kunnon koulukiusaaja.

7. Ramsay Bolton (Snow)
Tuttu Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjasta. En ole päässyt sarjassa niin pitkälle, missä Ramsay astuu peliin, mutta tv-sarjassa tämä on varsin kylmäävä ja erityisen inhottava hahmo. Kokemuksen pohjalta veikkaan, että kirjoissa hahmo tulee olemaan vielä kylmäävämpi.

8. Lash
Lash on varsin inhottava vampyyri Mustan tikarin veljeskunta- sarjasta, sanotaan vaikka niin. 

9. Neiti Ratched
Ken Keseyn kirjasta Yksi lensi yli käenpesän. Muistan vain sen kammottavan, selkäpiitä karmivan tunteen, jonka tämä hahmo aiheutti olemassaolollaan. Hän on siis kylmäkiskoinen hoitaja mielisairaalassa, johon kirja sijoittuu.

10. Alec D'Urberville
Ugh, Alec. Thomas Hardyn klassikko Tess of the D'urbervilles on toinen kirja, jota en ole vielä lukenut, mutta minisarjan perusteella vihaan ylimielistä ja itsekästä Alecia.

❅❅❅

Mitä vihatuimpia pahiksia teidän top10 listalta löytyy? 


2 kommenttia:

 1. Hyvä lista! Pitäisi itsekin kokeilla tätä top ten tuesdayta, varmasti löytyisi monta ideaa :D Ja ehdottomasti minunkin inhokkeja ovat Jack Randal, Joffrey ja Ramsay Bolton. Hirveitä, yöh. Cercei Lannisteriakin inhoan hirveästi ja haluan nähdä hänen kukistuvan. Toisaalta hän tuo haastetta ja onnistuu yllättämäänkin ja on siksi mielenkiintoista nähdä mitä hän vielä keksii ja mihin hän päätyy!

  Omega ja Voldemort puolestaan kiehtovat minua, mahtavan salaperäisiä ja uhkaavia pahiksia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä top10 listoja on ihan hauska miettiä. :D Jossain muokkausvaiheessa olin leikannut Tywin Lannisterin pois tekstistä, mutta hänkin tosiaan päätyi listalle. Mietin Cerseitä myös kyl. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...