7kk vauva rakastaa näitä kirjoja

by - tammikuuta 25, 2023

 

"Pieni kirja pieniin käsiin! Isot ja jämäkät kurkistusluukut on helppo avata. Luukkujen takaa paljastuu kivoja asioita! Mainio kirja lapsen ja vanhemman yhteisiin lukuhetkiin."
 

Kirjavinkki sellaiselle, joka kaipaa kivoja ja värikkäitä ensikirjoja vauvalle, sellaisia jotka myös kestävät pikku hampaita ja tahmaisia (yllättävän voimakkaita 😅) pikku sormia. Meidän poika sai nämä joululahjaksi ja on tykännyt todella paljon. Näiden kirjojen sivut ja kurkistusluukut ovat vähän paksumpia, joten eivät hajoa herkästi vauvan käsittelyssä. 

Olen voinut aika huoletta antaa pojan leikkiä näillä, käännellä itse sivuja ja kokeilla aukoa luukkuja parhaansa mukaan, joskus aika raisustikin. Hän todella tykkää rämplätä kurkistusluukkuja ja välillä pääsee jyrsimäänkin sieltä täätä, mutta ei ole ainakaan vielä onnistunut hajottamaan yhtäkään kohtaa. (Joistakin toisista kirjoista kun on luukut revenneet aika hepposesti pois, jos poika on saanut tarrattua kunnolla kiinni.) 

Nämä kirjat värikkäine kuvineen ovat sopivan kokoisia pikku kätösille. Kuvakirjat ovat olleet kuukauden päivät melkeinpä jokapäiväisessä käytössä ja vielä ovat oikein hyvät.

Toivottavasti tähän sarjaan tulee lisää osia.  

Suosittelen! :)

Pieni kirjani - Sanat

Pieni kirjani - Kulkuneuvot

Otava 2022.

★★★★

 

Kurkkaa myös nämä:

4 Kommenttia

 1. Onnea vaan vauvan syntymästä. 7kk on jo innokas lukija. Nuo näyttävät mainioilta vauvakirjoilta. Tsemppiä vauva-arkeen ja lukuiloa teille molemmille :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos suloisesta hyvän mielen postauksestasi, josta tuli iloinen mieli!
  Mainiota, että nykyisin on saatavissa värikkäitä ja käsittelyä, makustelua kestäviä teoksia myös aloittelijalle, toivottavasti ja todennaköisesti tuosta avautuu pitkä ja antoisa lukijaura pienelle! Lukeminen on vahvasti periytyvää, omassa suvussa lukevat edelleen kaikki lapsenlapsetkin ja hän, kellä on sana hallussaan on aina - nyt ja tulevaisuudessa - elämässään vahvoilla. Antoisia ja hauskoja lukuhetkia teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että lukuinto tulee jäädäkseen. Antoisia lukuhetkiä sinullekin! :)

   Poista