Pienen pieni hippiäinen!

Tämä kesä on ollut minulle aikamosta muutoksen aikaa siinä mielessä, että olen mennyt naimisiin ja kääntynyt aika militantista ateistista kristinuskoon hyvin nopeasti. Minulla on ollut muutamia hengellisiä kokemuksia, jotka ovat olleet aika järisyttäviä ja saaneet minut uskomaan Jeesukseen hyvin syvästi. 🥰

Koska sydämeni on sillä tapaa muuttunut, että en ole enää yhtä kiinnostunut samoista aiheista kuin ennen, ajattelin perustaa uuden blogin, joka nojaa enemmän kristinuskoon ja hengellisyyteen. Tervetuloa seuraamaan minua sinne, kunhan saan sen aluilleen... Laitan linkin tuohon blogin reunalle. Kirjallisuutta luvassa sielläkin! Tämän blogin aion jättää tähän.

Yhden kirjan vielä haluan täällä mainita, koska se on aivan ihana! 😍

Se on yösatukirjojen pinoon lisätty Anna-Mari Kaskisen Pienen iltarukous (Kirjapaja, 2020)

 

"Pienen käteen sopiva iltarukouskirja vanhemman ja lapsen yhteisiin iltahetkiin! Anna-Mari Kaskisen rukoustekstit sopivat monenlaisiin tilanteisiin ja rauhoittavat yöuneen. Mukana on myös rakastetuimpia iltarukousklassikoita. Virpi Pennan kuvittama suloinen hippiäinen johdattaa sivulta toiselle."

Tässä on todella söpö kuvitus pienestä linnusta, joka seikkailee metsämaisemissa perheineen tai nököttää pesässään. Meidän poika 2 v. on ihan tykästynyt tähän kirjaan, tämä pitää aina lukea ensin, eikä sivuakaan saa skipata. Varsinkin Myrsky rukous on hänen mieleen, osaa sen jo ulkoa... "Luetaan myysky, luetaan myysky!" aina kuuluu kun tämän ottaa esiin.

Tässä on lyhkäsiä rukouksia lapselle iltaan, jotka mukavasti rauhoittaa mieltä. En olisi kuvitellut että poika niin tähän ihastuisi, vaan kyllä se tykkää tätä kuunnella loputtomiin. Aiheet selvästi puhuttelevat pikkulapsen mieltä.

***

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille! 😊🍂

Kommentit

  1. Nykyään käyn aika satunnaisesti Bloggerissa, mutta osuinpa nyt tänne sopivalla hetkellä. Ihanaa kuulla, että olet tullut uskoon! ❤️🙏 Olisi kiinnostavaa kuulla tarkemminkin, miten ateistille pääsi noin käymään! Pitääpä tulla tutustumaan myös tulevaan uuteen blogiisi. Ihana kirja varmasti tuo Pienen iltarukous. Kansikin on kaunis ❤️

    VastaaPoista
  2. Pitääpä kertoa siitä tarkemmin siellä! :D

    VastaaPoista
  3. Laitahan mullekin sitten linkki!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti