Kirjavia haaveita
Hei taas, ja mukavaa kesää kaikille! Tähän postaukseen ajattelin listata omia pieniä ja suuria haaveita kirjallisuuteen liittyen.

Haluaisin siis...

🌺 Ison kattoon asti yltävän kirjahyllyn tai oikeastaan oman pienen kirjaston, johon tarvitaan tikkaat niin kuin Kaunotar ja hirviö -piirretyssä. Tämä piirretty oli mun lemppari pienenä.

🌺 Lukumajan, pienen pehmoisen piilopaikan johon voisi mennä lukemaan. Miksi en voisi tehdä sellaista vaikka heti? Hmm...

🌺 Ikkunasyvennyksen pehmoisella tasanteella. Miksi näitä sanottiinkaan? Vanhoissa rakennuksissa olen useinkin nähnyt tällaisia ihania paikkoja.

🌺 Kerätä itselleni kaikki lukemani kirjat (joista tykkäsin), etenkin lastensatuja ja klassikoita. Mutta olen aika nillittäjä kansikuvien suhteen, joten jos tiedän että kirjalla on kansikuva josta tykkään, haluan ehdottomasti sen version omaan hyllyyni. Ja niihin nyt ei aina törmää... Tälläkin hetkellä minua riepoo se, että omistamissani Outlander-kirjoissa on ainakin kolmea eri kansikuvasarjaa mukana.

🌺 Tehdä työtä kirjallisuuden parissa, ja olenkin koulutukseltani kirjastoalan tradenomi, eli askeleita olen ottanut siihen suuntaan. Kirjailijan ammatti olisi myös kaukainen unelma jos vain osaisi kirjoittaa.

🌺 Kuvittajan ammatin. Olen aina tykännyt piirtää ja maalata, vaikka se onkin jäänyt taka-alalle tässä viime vuosina. Mutta luettuani ihania Jim Kayn kuvittamia Harry Pottereita, kuvittajan työ on alkanut kutkuttaa tuolla jossain aivojen taka-alalla. Ensin täytyisi vaan tarttua kynään ja katsoa mitä sitä vielä osaa. Vaikkei tästä ammattia tulisikaan, niin ainahan sitä voi omaksi iloksi kuvituksia vääntää.

🌺 Bookstagrammaaminen, eli kirjakuvien ottaminen. Tämäkin on oma taitolajinsa, jota olen yrittänyt harjoitella. Hiljaa hyvä tulee. 😉


Täytyyhän sitä elämässä haasteita ja unelmia olla. Löytyykö teiltä kirjavia haaveita?


Kommentit

  1. Ihanaa haaveilua :) Minustakin olisi hienoa osata ottaa hyviä kirjakuvia!

    VastaaPoista
  2. Olisi ihan parasta, jos jatkaisit piirtämis- ja maalaamisharrastustasi. Olet todella lahjakas 👍😘

    VastaaPoista
  3. Mää haluaisin olla kirjailija ja/tai kirjastovirkailija.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti