Ihana kirpparilöytö osa 2Viime aikoina on tullut käytyä harvemmin kirppareilla, mutta sen kerran kun kävi, niin kannatti kyllä! Löysin nimittäin yllä näkyvän kirjapinon vain 12 eurolla. Pakkohan se oli napata kyytiin. Suurin osa kirjoista näyttää siltä, että niitä ei ole avattukaan. Ei vissiin napannut tämä kirjasarja, kun noin ajautui kirpparipöydälle. Noh, eiköhän nämä nyt viimeistään tule luettua läpi.

Olen kyllä aloitellut Valtaistuinpeliä moneen kertaan vuosien varrella, mutta aina se tuntuu liian tutulta. Olen katsonut sarjan, ja muistan melko tarkkaan kaikki tapahtumat vieläkin, mikä häiritsee lukukokemusta. Esimerkiksi poikaystävä lukee yllättävän paljon, mutta vain about kahta kirjaa (Marley ja minä tai Vuorovetten prinssi). Ja niitä vain uudestaan ja uudestaan. Itse en pysty, jos tapahtumat on tuoreena mielessä... Tulee ähky.😅

Muita kirjaostoksia ei ole tullut tehtyä, lukuun ottamatta paria kokkikirjaa. Pitäisi ostaa enemmän kirjoja, varsinkin uutuuksia. Ajattelin ensi vuonna petrata sillä saralla.


Joskos te olette tarttuneet tähän kirjasarjaan? 


Ps. Vaikea uskoa, että nyt on jo joulukuu! Tämä vuosi on mennyt ihan supernopeasti, iik. En ole jaksanut lukea läheskään niin paljon kuin yleensä luen, minkä vuoksi myös blogi on päivittynyt harvemmin.

Kommentit

 1. Kirpparit ovat kyllä niin ihania paikkoja. Hienoja löytöjä olet sinäkin tehnyt. En ole näitä lukenut, taidan olla samoilla linjoilla poikaystäväsi kanssa, koska olen lukenut Vuorovetten prinssin useammankin kerran. - Samaa mieltä, vuosi on mennyt kerrassaan nopeasti. Hyvää loppuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On <3 Vuorovetten prinssi on kyl hieno kirja, ei käy kiistäminen. :D Hyvää loppuvuotta sinullekin!

   Poista
 2. Mää oon ton ekan kirjan lukenu ja se oli ihan jees. Ei oo napannu jatkaa lukemista, koska mulle se oli liian väkivaltainen. Väkivallan takia sitä tv-sarjaakaan en oo kattonu ku muutaman jakson. Ei pysty kattoon enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu väkivaltaa näissä on rutkasti. Minuun se ei vaikuttanut puolin tai toisin tv-sarjaa katsoessa, saa nähdä onko asia eri kirjojen kanssa... Monesti kirjat antaa paljon syvemmän vaikutuksen.

   Poista

Lähetä kommentti

Viikon luetuimpia