Nämä tv-sarjat aion tsekata

Monia kiinnostavia tv-uutuuksia tulossa / ilmestynyt tänä vuonna. Jos pidät fantasiasta, mustasta huumorista tai muuten vain vähän synkemmistä sarjoista, niin nämä tärpit voisivat kiinnostaa sinuakin.

The Witcher, Netflix 2019
Andrzej Sapkovskin Noituri-kirjoihin perustuvan sarjan on ilmeisesti tarkoitus alkaa vielä tänä vuonna, mutta tarkempaa tietoa siitä ei vielä ole. Sarjassa seurataan noituri Geraltia, yksinäistä hirviöiden metsästäjää. Geraltin rooliin valittiin entinen supermies Henry Cavill, ja ainakin traileri näytti ihan lupaavalta. 👌

Olen lukenut kolme ensimmäistä Noituri-kirjaa: Viimeinen toivomus, Kohtalon miekka ja Haltiain verta.


His Dark Materials, HBO/BBC 2019
Philip Pullmanin fantasiakirjoihin (Universumien tomu) perustuva sarja. En ole koskaan lukenut kirjoja, vaikka monesti olen niihin kirjastossa törmännyt. Ehkä nyt pitäisi aloittaa? Traileri nimittäin vaikutti tosi hyvältä. Sarja kertoo kahdesta nuoresta, jotka matkustavat rinnakkaisissa universumeissa.

Sarjassa näyttelee muun muassa Ruth Wilson ja James McAvoy, ja tietenkin rovaniemeläinen Pasi Remsu. ;)

Good Omens, Amazon 2019
Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin yhteistyönä syntyneeseen romaaniin perustuva minisarja, jossa päähenkilöinä ovat ilmeisesti demoni, enkeli, antikristus ja noita. Ja jotain maailmanlopusta? Noh, kuulostaa hyvältä. Sarjaa tähdittää muun muassa David Tennant ja Charlie Sheen.


Carnival Row, Amazon 2019
Orlando Bloomin ja Cara Delevingnen tähdittämä sarja sijoittuu viktoriaaniselle ajalle, ja siinä on murhia, rikoksia ja keijuja. Yritin löytää että perustuuko tämä johonkin kirjaan, mutta ilmeisesti ei, kun siitä ei ole sen kummempia mainintoja. Traileri vaikutti tummanpuhuvalta ja aihe vähän erilaiselta, joten tämä alkoi kiinnostaa. 


What we do in the shadows
Olen melko tarkka tällaisista puhtaasti komediasarjoista. Yleensä en niitä ihan katsomalla ala katsomaan, ne ovat enemmänkin taustameluna, jos telkkari sattuu olemaan päällä. Muutamia poikkeuksia tietenkin on, jos huumori on tarpeeksi mustaa ja nokkelaa. Tällä sarjalla voisi olla potentiaalia: sarjassa seurataan kolmea vampyyria, jotka ovat asuneet yhdessä 100 vuotta.


The Name of the Rose
Sarja perustuu Umberto Econ klassikkoon Ruusun nimi. Eletään 1300-lukua, kun munkki ja hänen oppipoikansa alkavat selvittää outoja kuolemia. Muistan katsoneeni kirjaan perustuvan elokuvan moneenkin otteeseen, mutta itse kirjaa en ole koskaan lukenut.

After Life, Netflix 2019
Vaimonsa kuoltua Tonyn asenne elämää kohtaan muuttuu. Hän ei koe enää tarvetta olla turhan kohtelias. Ricky Gervais on yksi mun lemppari koomikoista, joten senkin takia tämä on pakko katsoa.

CreepshowNuoren pojan sarjakuva-albumista tuleekin totta. En yleensä tykkää kauhuleffoista/sarjoista, mutta tämä vaikutti jotenkin kiinnostavalta.

Lovecraft Country, HBODraama / kauhusarja joka sijoittuu Yhdysvaltoihin 1950-luvulle. Lovecraft Country Perustuu Matt Ruffin samannimiseen romaaniin. Tummaihoinen Atticus Black lähtee seurueensa kanssa roadtripille etsimään kadonnutta isäänsä, pitkin Jim Crow -lakien Yhdysvaltoja.

Ilmeisesti Ruff mainitsee Lovecraftin useampaan otteeseen kirjassaan jollain tapaa, joten jännä nähdä miten se näkyy tv-sarjassa.


Lisää luettavaa:

Kommentit

  1. Olipa kiva ja hyödyllinen postaus. Kiitos vinkeistä ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogin luetuimmat tekstit