Kirjavalintoja viikonlopun Superlukumaratoniin (24.9)


Kesällä osallistuin yhteen lukumaratoniin ja se oli oikein kiva kokemus, joten nyt ajattelin repäistä ja osallistua tähän Superlukumaratoniin. Superlukumaratonin päiviä emännöivät Henna Carry on reading -blogista ja Lotta Hogwarts Library -blogista. Nyt sattui kivasti vapaa viikonloppu, ja mikäs sen mukavampi tapa rentoutua kuin kirjojen parissa. Vielä en tiedä osallistuinko muihin maratoneihin, mutta ainakin nyt tähän 24.9 pidettävään.

Ajattelin tällä kertaa lähteä sarjakuvapainotteisella lukemisella liikkeelle, koska kirjastossa oli niin mielenkiintoisia sarjiksia laitettu esille:


Hanneriina Moisseinen: Kannas (sarjis)
Sarah J. Maas: Throne of Glass - Lasipalatsi (fantasiaromaani)
Guy Delisle: Shenzhen (sarjis)
Joe Kubert: Yossel - 19 huhtikuuta 1943 (sarjis)
Erika Vik: Seleesian näkijä (fantasiaromaani jonka olen aloittanut)
Sylvia Löhken: Hiljaisissa on voimaa - Miten introvertti pärjää ekstroverttien maailmassa? (tietokirja)

Tällaisilla valinnoilla lähden huomenna klo 12 aloittamaan Superlukumaratonia, aion ottaa lukemisen rennosti ja ehkä välillä jopa piipahtaa ulkonakin. :D Päivitän lukemisia ja tekemisiä sitten tänne blogiin erilliseen postaukseen.

Mukavaa lukumaratonia kaikille! 💜😊📚

Kommentit

 1. Haluaisin niin ehtiä lukemaan tuon Seleesian näkijän. Taitaa kyllä jäädä toiselle maratonille, haha :D Kivaa maratonia sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onki oma ongelmansa, kun haluaa lukea jotain mutta ei ehdi, kaikkea ku ei voi lukea yhtä aikaa. :D Kiitos ja samoin<3

   Poista
 2. Throne of glass on rakkautta, luin sen vasta loppuun! Ja Erika Vikin Hän sanoi nimekseen Aleia oli todella tylsä alussa mutta loppu oli loistava! Nyt odotan että pääsen seuraavaan osaan käsiksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Throne of Glassista olen kuullut paljon hyvää palautetta, sillä se valikoitui mukaan. (+ tykkään tuosta kannesta tosi paljon) :) Itse tykkäsin HSNA:sta ihan alusta loppuun, mutta Seleesian näkijä on lähtenyt vähän hitaammin käyntiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimpia