Hae tästä blogista

Viimeaikaisia kirjaostoksia


Hyvä puoli säännöllisissä tuloissa (näin opiskelijaelämäköyhäilyn jälkeen...) on se että kirjakaupasta voi jopa ostaa jotain! Ihanaa. 💕 Tällä kertaa päätin hyödyntää kirjakaupan pokkaritarjousta ja ostin muutamat Outlander-pokkarit ja Oscar Wilden Dorian Grayn muotokuvan. Vähän häiritsee, kun nyt hyllystä löytyvissä Outlander-kirjoissa on muutamaa eri kansikuvasarjaa, yksi on kovakantinen ja loput pokkareita, mutta oh well. En voinut vastustaa tarjousta. Nämä kuvan pokkariversiot ovat minun mielestä niitä kauneimpia.

Kirpparilta mukaan tarttui Kristiina Lähteen Joku on nukkunut vuoteessani mahdottoman kauniin kansikuvansa ansiosta. Hararin kirja säväytti minua niin, että sekin täytyi saada omaan hyllyyn.

Kirjakaupassa oli kyllä vaikea tehdä valintoja, kun niin monia mielenkiintoisia uutuuksia olisi ollut tarjolla, ja pokkarihyllystä löytyi monen monta klassikkoa, jotka olisin halunnut hyllyäni koristamaan, mutta tällä kertaa nämä tarttuivat matkaan. Pitää mennä seuraavana palkkapäivänä uudestaan. 😄

***

Nämä kirjat siis löysivät tiensä hyllyyni:

Diana Gabaldon: Sudenkorento
Diana Gabaldon: Lumen ja tuhkan maa
Oscar Wilde: Dorian Grayn muotokuva
Kristiina Lähde: Joku on nukkunut vuoteessani
Yuval Noah Harari: Sapiens - Ihmisen lyhyt historia

Sudenkorento ja Sapiens on tullut luettua aikaisemmin ja muut ovat uusia tuttavuuksia.

12 kommenttia:

 1. Totta, eipä tullut opiskellessa paljon kirjoja uutena ostettua. Nytkin toki käyn kirppikset haukkana läpi.

  Noista Lähteen kirjan olen lukenut, mutta ehkä olin liian nuori lukemaan sen kirjan tuolloin, vuosia sitten. Kirja jäi mieleen hyvin vaikeaselkoisena, toki kauniina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan... Mutta kirppikseltä voi tehdä mahtavia löytöjä! :)

   Jää nähtäväksi mitä olen itse mieltä Lähteen kirjasta, se kuulostaa kyllä kiinnostavalta.

   Poista
 2. Kirjat ja kirppis, niitä komppaan kovasti. Onneksi omassa lähikirjastossani on esillä hylly, jonka idea on: vaihda,ota, vie mennessäsi, tuo tullessasi, miten haluast -tyyliin. Se voi olla usein miten aarreaittasi. Toisen hylkimä voi olla sinun aarteesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin lähikirjastosta taitaa löytyä tuo hylly, mutta jostain syystä sitä ei tule tutkittua kovin usein. Pitäisi vilkuilla sitäkin joskus, tiedä mitä kaikkea voisi löytää. Kirjastossa kuitenkin tulee rampattua koko ajan. :)

   Poista
 3. Gabaldonin pokkarisarjan kannet ovat minun makuuni. Tosi näyttäviä valokuvia niihin on onnistuttu löytämään. En ole tosin innostunut keräämään sarjaa omaan hyllyyni. Pari alkupään pokkaria laitoin kiertoon lukemisen jälkeen, kun sarjasta ei jostain syystä ihan semmoista huippusuosikkia minulle muodostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt ainakin neljää eri kansikuvatyyliä näissä kirjoissa, ja minäkin tykkään näistä kuvista eniten. Kauniita ovat! <3 Ite olen kyl tykännyt kirjoista, mutta ymmärrän toisaalta miksi ne eivät ole ihan jokaisen makuun.

   Poista
 4. Dorian Grayn muotokuvan luin kesällä ja se oli kyllä valtavan hyvä! Kieli oli aivan upeaa ja tarina kammottavan hyvä. Tykkään myös tuon pokkarin väristä, se erottuu erikoisella sävyllään hyllystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Sitä en olekaan tosiaan lukenut, mutta elokuvan olen nähnyt ja se oli hyvä. Pidän myös tästä kansikuvasta.

   Poista
 5. Olen lukenut nuo kolme keskellä olevaa kirjaa. Hyviä ostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monta hyvää kirjaa olisi voinut vielä ostaa, mutta ei sitä raaskinut kaikkea kerralla. Melkein kaikki Outlander-sarjan osatkin oli tarjolla. :D

   Poista
 6. Hyviä ostoksia olet tehnyt! Heitin sulle haasteen, tee jos kiinnostaa!

  https://karvakasakirjat.blogspot.fi/2017/09/olen-kiitollinen.html /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, tämä vaatiikin syvempää pohtimista. Varmasti teen jossain vaiheessa! :)

   Poista

Kuukauden luetuimpia