The Defenders (tv-sarja 2017)

Olen tykännyt Netflixin Marvel-sarjoista todella paljon, etenkin Jessica Jonesista! 💜 Niinpä kun kuulin, että ollaan tekemässä sarjaa, jossa tulee olemaan Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Rautanyrkki kaikki samassa supussa, totta kai se täytyi katsoa! Tämä oli minulle yksi syksyn odotetuimmista uutuuksista, Outlanderin kolmannen kauden ja Game of Thronesin rinnalla. Ja kaikki kahdeksan jaksoa tulikin katsottua parissa päivässä.

Sarjassa yllä mainitut supersankarit ovat kaikki saman oudon rikosjutun jäljillä, ja näin ollen he eittämättä törmäävät toisiinsa jossain vaiheessa. He joutuvat (varsin vastentahtoisesti) yhdistämään voimansa taistellakseen rikollisuutta vastaan ja pelastaakseen New York Cityn tuholta.

Ainoa aikaisemmista sarjoista jota en ole katsonut on Rautanyrkki, joten Colleenin ja Dannyn taustatarina oli minulta pimennossa. Se ei haitannut sarjan seuraamista, mutta kiinnostuin heistä sen verran, että kai se Rautanyrkkikin on katsottava. Oli myös mielenkiintoista seurata Luken ja Jessican jälleennäkemistä, kuten myös Daredevilin kohtaamista heidän kanssaan. Etenkin Daredevilin ja Jessica Jonesin kemiat sopivat hyvin yhteen.

Sarja tarjoili kaikkea mitä siltä saattoi odottaakin: tuttuja henkilöhahmoja, ninja- ja rikollisorganisaatiomeininkiä, mielenkiintoisia hahmojen kohtaamisia ja sopivasti huumoria. Pidin siitä miten saumattomalta näiden neljän hahmon kohtaamiset keskenään tuntuivat, ei tullut yhtään sellainen väkisin väännetty -fiilis. Sarja on toiminnantäyteinen, synkkä ja mustanpuhuva, tunnelmaltaan hyvinkin samanlainen kuin Daredevil tai Jessica Jones.

Jos tykkäsit näiden hahmojen omista sarjoista, niin suosittelen todella tsekkaamaan tämänkin! Tämä oli oikein viihdyttävä toiminta-supersankaripläjäys, jossa vieläpä Sigourney Weawer heiluu pääpahiksena.

Kommentit

  1. Itse katoin jo tämän sarjan läpi ja kyllä tykkäsin :) Itse olen katsonut vain rautanyrkin sarjan läpi mut muiden hahmojen sarjoja en ole :D pitäis varmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Musta nää on kaikki ollu hyviä. Mulla taas on toi Rautanyrkki katsomatta, mutta pitää joku vapaapäivä kahloa nekin jaksot läpi. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimpia