lauantai 11. marraskuuta 2017

Big Little Lies (minisarja 2017)

Päätin viettää vapaapäiväni tällä kertaa tämän HBO:n seitsenjaksoisen minisarjan, Big Little Lies, parissa. Ja Hitto miten hyvä sarja tämä oli! Aina kun katson tv-sarjaa, jossa on yllättävän mielenkiintoisia ja monimutkaisia ihmissuhteita (ja ihmisiä), mietin ensimmäiseksi, että perustuukohan tää johonkin kirjaan. Ja yleensä olen oikeassa, kuten tämänkin kohdalla. Sarja perustuu nimittäin Liane Moriartyn teokseen Mustat valkeat valheet (2015).

Sarjan pariin minut houkutteli True Bloodin pahisvampyyria esittävä Alexander Skarsgård ja Nicole Kidman, jotka näyttelevät ongelmaista pariskuntaa. Sarja kertoo pienten ykkösluokkalaisten vanhemmista, ja heidän näennäisesti täydellisistä elämistään, mutta pinnan alla kuohuu. Ensimmäisessä jaksossa jo selviää, että yksi heistä tulee kuolemaan, ja joku heistä on siihen myös syyllinen.

Tähän oli valittu täydellinen näyttelijäkaarti! En ihmettele yhtään miksi Skarsgård ja Kidman voittivat Emmyt roolisuorituksistaan. Myös Reese Witherspoon on hyvä tässä helikopterimammana. Big Little Lies on sekä jännittävä murhamysteeri että perhe/ihmissuhdedraama, josta löytyy mukavasti huumoriakin. Naisten väliset ystävyydet korostuvat tässä, mitä oli kiva seurata. Hahmoihin todella kiintyy ja samalla pelottaa saada tietää mitä kellekin tapahtuu.

Suosittelen todella tsekkaamaan tämän minisarjan!


4 kommenttia:

  1. Toivottavasti pääsen HBO:n pariin jossain vaiheessa, koska tämä sarja kiinnostaa paljon!

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä yks parhaista sarjoista mitä oon ikinä kattonut! Toivottavasti jatkoa olisi luvassa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...