Being Human (tv-sarja 2008-2013)


Aloin jo jokin aika sitten seuraamaan tällaista sarjaa kuin Being Human (UK versio). Tällä hetkellä olen jo kolmoskaudella menossa, mutta ajattelin tähän väliin kertoa tästä tänne. Tämä on nimittäin niin hyvä sarja, että pakkohan se on!

Sarja kertoo ystävyksistä, Georgesta ja Mitchellistä, joista toinen on ihmissusi ja toinen vampyyri. Ekassa jaksossa he muuttavat uuteen kämppään, joka tuleekin yllättävällä lisäyksellä: kämpässä asustelee haamu, Annie, jota ihmiset eivät pysty näkemään, mutta he pystyvät. Eikä Annie ole lähdössä mihinkään.

Sarjassa on sopiva sekoitus huumoria, paranormaaliutta, kauhua, rakkauskuvioita, pahiksia, hyviksiä... Mutta kumpia ovat nämä päähenkilöt, pahiksia vai hyviksiä? Siitä onkin vaikea ottaa selvää, mutta eihän heistä voi olla tykkäämättäkään.

Henkilökemiat on kyllä näyttelijäkaartilla kohdillaan! Mitchelliä esittää Poldark sarjasta tuttu komistus Aidan Turner, Georgea loistava Russell Tovey ja Annieta Leonora Crichlow. Tässä vielä yksi klippi, joka on kyllä kakkoskaudelta. Ei sisällä juonipaljastuksia, mutta kertoo päähenkilöiden ekasta tapaamisesta:


Tämän mukana on saanut nauraa vedet silmissä, mutta eipä tästä puutu draamaakaan. Mitchellillä on melko tummanpuhuva vampyyrimeininki päällä, tätä voisi varmaan verrata esimerkiksi huumekoukkuun jääneeseen ihmiseen. Hän yrittää pysyä kuivilla verenjuonnista, mutta se ei olekaan niin helppoa. Georgella taas on vaikea hyväksyä omaa ihmissusipuoltaan. Annie yrittää löytää omalle olemassaololleen tarkoitusta. Miten elää maailmassa, jossa suurin osa ei näe eikä kuule sinua?

Tämä on ihan loistava sarja! En tiedä miten tämä on mennyt ohi silloin, kun tämä on tullut, mutta onneksi se löytyi Netflixistä. 💜

Kommentit

  1. Samaa mieltä: huippu sarja! Muistaakseni olen katsonut vain ensimmäisen kauden, koska muita ei ole kävellyt vastaan (mulla ei ole netflixiä... vielä) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä hommaamaan Netflix! :D Siellä on parhaita sarjoja. <3

      Poista

Lähetä kommentti