Immortals After Dark 5-7

Kresley Colen luoman koukuttavan kirjasarjan kuunteleminen jatkuu. Kirjoitin aikaisemmista osista täällä. Immortals After Dark on paranormaalia romantiikkaa jännityksellä ja kauhulla höystettynä. Kaikki myyteistä tutut olennot ovatkin totta: he ovat Creatures of the Lore ja elävät myös ihmisten keskuudessa, paljastamatta itsestään mitään heille - parhaansa mukaan.

Sarjan osat 5-7:

Dark Desires After Dusk #5

This being had saved her life, had even taken bullets for her, and yet there was something so markedly
untrustworthy about him….”  

 

Tässä kirjassa päästään tutustumaan paremmin demoniveljeksiin, jotka hieman vilahtelivat aikaisemmissa osissa. 

Cadeon on yrittänyt vuosisatoja korjata virhettään, joka maksoi hänen veljelleen Rydstromille erittäin paljon. Nyt hän on saanut mahdollisuuden korvata erheensä, mutta sen tehdäkseen hänen täytyisi luopua omasta kumppanistaan, jonka kohtalo on hänelle tarkoittanut. 

Holly on koodarinero, joka viettää kaiken aikansa kehittääkseen omaa työtään ja tullakseen parhaaksi omalla alallaan. Se lisäksi hän on siivousfriikki, jolla on pakonomainen tapa järjestellä kaikki juuri oikeisiin asentoihin ja lukumääriin. Mutta hänen elämä mullistuu kertakaikkisesti, kun hänet kaapataan outoihin rituaaleihin ja jokin hänessä herää eloon selviytyäkseen...Yhtäkkiä Holly heitetään maailmaan, josta hänellä ei ole ollut hajuakaan. Ja oppaanaan hänellä on oikukas demoni Cadeon. 

Cadeonin ja Hollyn seikkailurikas, mutta valheiden ja petosten  täyttämä matka oli melko vauhdikasta luettavaa. Täytyy sanoa, että vaikka oli huvittavaa lukea sotkuisen ja kiroilevan demonin sekä prim and proper Hollyn yhteisestä elosta, tämä ei ollut yhtä hyvä kuin sarjan aikaisemmat osat. Loppu kyllä jäi taas jälleen kerran sellaiseen kohtaan, että seuraava kirja oli aloitettava saman tien.

***

Simon & Schuster Audio, 2013. 10h 53min. Lukija: Robert Petkoff

Kuunneltu Nextorysta englanniksi

***

Kiss of a Demon King #6

“You leave me tied up like a dog? Then you had better remember that this bitch bites!” 

 

Jos edellisessä osassa keskityttiin tulisen, epävakaan luonteen omaavaan Cadeoniin, niin tässä tutustutaan paremmin älykkääseen ja aina kunnialliseen Rydstromiin, vallasta syöstettyyn demonikuninkaaseen. Hän on päätynyt juonikkaan velhottaren kaappaamaksi, nimeltään Sabine The Queen of Illusions

Sabine on päättänyt vietellä Rydstromin keinolla millä hyvänsä, omista salaisista syistään. Harmi että demoni ei ole kovin hyvällä päällä tultuaan kahlituksi Sabinen tyrmään. Sekavien valtasuhteiden keskellä demonikuningaskunnassa asiat muuttuvat yhtäkkiä, kääntäen heidän roolinsa täysin päälaelleen.

Täytyy sanoa, että oli Sabine kuinka raivostuttava tahansa, hän on oikein viihdyttävä hahmolisäys tähän kirjasarjaan, jossa liikutaan moraalin kannalta hämärän rajamailla muutenkin.

Paljastuupa kunniallisesta Rydstromistakin uusia puolia... Sabinen ja Rydstromin välit ovat tulenkatkuiset hyvässä ja pahassa. Tämä kirja oli koskettava, pimeä ja kiero, hauska, täynnä intohimoa, toiminnantäyteinen, murheellinen... Sabinen ja hänen siskonsa Melanthen taustat ovat niin traagisia, että on pakko asettua heidän puolelleen. Heidän sisarussuhteensa on varmaan se pelastava linkki, jonka takia Sabinea ei pysty vihaamaan, vaikka kuinka haluaisi.

***

Simon & Schuster Audio, 2013. 12h 13min. Lukija: Robert Petkoff

Kuunneltu Nextorysta englanniksi

***

Untouchable #7

"They say I’m as fickle as winter, as shy as frost, and as indifferent as a blizzard. It’s rumored my body is pure as driven snow. Nobody imagines that I might be full of fire."

 

Valkyria Dani, aka Daniela the Ice Maiden, on elänyt koko elämänsä vailla muiden kosketusta. Hänen ihonsa on erilainen hänen perimänsä takia, minkä vuoksi hän ei kestä kosketusta ollenkaan. Kun hän tapaa Murdoch Wrothin - neljännen vampyyriveljeksen, jotka käännytettiin 1700-luvulla ihmisistä vampyyreiksi - hän saa tietää olevansa tämän fated mate.

Murdoch oli ihmisenä melkoinen naistenmies, kunnes muuttui vampyyriksi ja menetti seksuaaliset halunsa. Siis siihen asti että tapasi viehättävän Danielan, joka sai taas veren kiertämään hänessä. Murdochilla ei ole aikomustakaan asettua aloilleen, varsinkaan sellaisen kumppanin kanssa jota ei voi koskettaa. Mutta kohtaloa on vaikea vastustaa.

Kerrankin tarina on kääntynyt päälaelleen niin, että itse asiassa Daniela olisi enemmän kiinnostunut Murdochista kuin vampyyri hänestä. Kirjan alku oli oikein viihdyttävä. Valitettavasti vain minusta Murdoch oli hyvin ärsyttävä hahmo, ja tykkäsin tässä kirjassa ainoastaan Danielasta ja siitä, että juoni alkaa tavallaan kirjasarjan alusta. Tällä kertaa Danielan ja Murdochin näkökulmasta, mikä oli mielenkiintoista, koska ensimmäisessä ja toisessa osassa ihmeteltiinkin sitä, että Dani lähti metsästämään Mystin kanssa eikä koskaan palannut. Muuten tämä kirja oli ensimmäinen tästä sarjasta, joka oli vähän meeh. Silti kuuntelin tämän varmaan kahdessa päivässä. :')

***

Simon & Schuster Audio, 2013. 8h 45min. Lukija: Robert Petkoff

Kuunneltu Nextorysta englanniksi

*** 

Edelleen täytyy kehua eläytyvää lukijaa Robert Petkoffia! Jos pelkäät ajatusten harhailua äänikirjaa kuunnellessa... Ei näiden kanssa. 😅

Kommentit

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimpia