Immortals After Dark 8-10

Sukellusta vielä syvemmälle Kresley Colen eroottiseen ja syntisen koukuttavaan, mutta aina vain pimenevään ja synkkenevään loremaailmaan Immortals After Dark -kirjasarjan jatko-osien parissa:

Kirjotin sarjan osista 1-4 täällä, ja 5-7 täällä

Osat 8-10:

Pleasure of a Dark Prince #8

“Her. My mate. She’s near . . . . She was downwind but close enough that he detected her. He didn’t know what she looked like, what her name was, or even her species. Yet he’d been waiting a millennium—his entire existence—for her."
 

Tässä kirjassa palataan takaisin Lycae aka ihmissusiklaanin pariin ensimmäisestä kirjasta tuttujen Garreth MacRieven ja Valkyria Lucia the Huntressin mukana. Heidän väleistään on viljelty hienoisia vihjeitä aikaisempiin kirjoihin sinne tänne, joten luonnollisesti olen ollut kuolla uteliaisuudesta tämän pariskunnan suhteen. :D

Garreth on suojellut ja varjellut Luciaa siitä asti kun sai tietää tämän olevan hänen fated mate. Hän ei aio luovuttaa ennen kuin Lucia antaa hänelle mahdollisuuden. Lucialla taas on muuta mielessään, sillä ikivanha kirous on taas nostamassa rumaa päätään, ja hänen täytyy hoitaa asia pikimmiten. Seuraukset epäonnistumisesta ovat vakavat... Mutta houkuttelevaa Garrethia on lähes mahdotonta pitää loitolla.

Tämä kirja oli onneksi paljon parempi kuin edellinen osa, Untouchable. Lucia ja Garreth matkustavat ympäri maailmaa ja eihän tästäkään jännitystä, seikkailua, draamaa ja romanssia puutu. Lucia the Huntress on taitava jousiampuja ja oli jännä tutustua tämän taidon taustoihin paremmin. Hän tunnetusti tuntee uskomatonta tuskaa ampuessaan ohi kohteestaan - minkä takia niin ei koskaan tapahdu.

Myös aina humoristinen huulenheittäjä Regin the Radiant on tässä kirjassa enemmän kuin muissa, sillä hän on Lucian kanssa läheinen. Heidänkin yhteinen taustansa selviää paremmin tässä osassa. Garreth on hyvin samankaltainen - joskin ehkä vähän vähemmän kusipäinen - ensimmäisestä kirjasta tutun veljensä Lachlainin kanssa susimaisine ja heltymättömine luontoineen.

Tämä kirja loppui melko kylmäävään kohtaan. 😨

***

Simon & Schuster Audio, 2013. 12h 15min. Lukija: Robert Petkoff

Kuunneltu Nextorysta englanniksi

***

Demon from the Dark #9

“If a demon and a vampire mated, their offspring would be unique but in harmony, like a Labrador retriever crossed with a poodle. Voila, labradoodle!

But a vemon was a made creature, as if one took the front half of the Lab and jammed it onto the back half of the poodle. In other words, wrong.”  


Tämä nousi aiempien suosikkien, osien 3 ja 4 rinnalle. ❤ 

Noita Garrow on aina ollut bilehile, hukuttaen huolensa ja murheensa baareissa ja tanssilattialla. Malcom Slaine on menneisyytensä vahingoittama demoni, joka muutettiin väkisin vampyyriksi.

Garrow kidnapataan kuolemattomia jahtaavan järjestön vankila/testaustiloihin ja kiristetään noutamaan pahamaineinen ja suorastaan hirviömäinen Malcom demonien mailta, täysin eri todellisuudesta. Kun hänet pudotetaan portaalin kautta selviytymään omine neuvoineen vieraassa paikassa, hän tarvitsee tämän vemonin apua pärjätäkseen.

Heillä ei ole yhteistä kieltä eikä kulttuuria, mutta jotenkin Garrowin olisi houkuteltava Malcom tulemaan kanssaan portaalin kautta vankilaan. Mutta Malcom ei ole yhtään sitä mitä hänelle mainostettiin.

Tässä kirjassa oli jotain niin koskettavaa, että ei voinut olla muuta kuin tykkäämättä. Tietysti sydämeen sattui Malcomin puolesta.  Keventävää huumoriakin oli mukana, mikä oli oikein tervetullutta. Garrowin sukulaistyttö Ruby tuo sydäntä lämmittävän lisäyksen tarinaan myös. Malcom ja Garrow eivät voisi olla keskenään erilaiset, mutta sopivat toisilleen täydellisesti, mikä tuntuu olevan yksi kirjasarjan teemoista kyllä. Ennakkoluulojen kohtaaminen ja muuttaminen.

***

Simon & Schuster Audio, 2014. 12h 29min. Lukija: Robert Petkoff

Kuunneltu Nextorysta englanniksi

***

Dreams of a Dark Warrior #10

“When his thumb hovered over the red button, she stared at him aghast. “You’re truly going to … torture me?”

He cast her a puzzled look. “Why wouldn’t I torture you?”

 

Tämä oli varmaan kaikista ahdistavin näistä kirjoista tähän mennessä.
Tässä osassa kerrotaan, mitä tapahtui laitoksessa sillä välin kun Garrow oli hakemassa Malcomia.

Valkyria Regin the Radiant on myös kidnapattu laitokseen, joka tutkii ja tuhoaa kuolemattomia olentoja. Ja hänet on kaapannut kukas muukaan kuin hänen ensirakkautensa, Aidan the Fierce, joka kuolee ja uudestisyntyy aina uudelleen ja uudelleen, unohtaen aina aikaisemmat elämänsä. Aina he löytävät toisensa ja aina se päätyy Aidanin väkivaltaiseen kuolemaan. Käykö niin nytkin?

Declan Chase on omistanut elämänsä kuolemattomien olentojen tuhoamiseen, sillä hän on itse kärsinyt heidän kynsissään melkoisesti. Declanilla ei ole hajuakaan, että hän on yksi heistä...

Regin on ehkä yksi mun lemppari hahmoista tässä sarjassa (tosin tässä on niin hyviä hahmoja, että lemppareita riittää...), aina hyvällä tuulella (välillä ehkä ärsyttäväkin) ja aina yhtä bad ass. Siksi tämä olikin vaikeaa luettavaa, koska Regin kärsii vankilassa ihan mahdottomasti. Declanista oli hyvin vaikea tykätä... Koko kirjan tunnelma on todella ahdistava ja täynnä kärsimystä, ehkä turhan väkivaltainen omaan makuuni, vaikka en ole kovin herkkänahkainen. Hyi tuota laitosta... 😫

Kirjassa on myös enemmän aiemmissa osissa vilahtaneesta vampyyri Lothairesta, joka on myös roudattu tähän laitokseen. Hän tuo oman mausteensa ja sitä kautta kuivan huumorinsa kirjaan.

***

Simon & Schuster Audio, 2012. 14h 57min. Lukija: Robert Petkoff

Kuunneltu Nextorysta englanniksi

*** 

Näiden kirjojen parissa aika lentää nopeasti. :)

Lisää luettavaa:

Kommentit

Blogin luetuimmat tekstit