perjantai 25. marraskuuta 2016

Kirjahyllyn kätköissä

Omassa kirjahyllyssäkin olisi sellaisia kirjoja, jotka ovat olleet lukujonossa jo aika pitkään. Mutta kun sitä tulee käytyä kirjastossa niin usein, ja sitten sitä ajattelee, että ne kirjat pitää lukea ensin...Nämä kirjat ovat vielä hyllystä lukematta:

Stephen King: Painajainen
Stieg Larsson: Tyttö joka leikki tulella
Suzanne Collins: Nälkäpeli
J. R. R. Tolkien: Hobitti
Nick Hornby: Alas on pitkä matka
Joanne Harris: Pieni suklaapuotiJa tästä hyllystä seuraavat kirjat:

Michael Blake: Tanssii susien kanssa
C.S. Lewis: Narnian tarinat
Stieg Larsson: Miehet jotka vihaavat naisia
Jo Nesbo: Lepakkomies
Winston Groom: Forrest Gump
Franz Kafka: Novelleja
Mika Waltari: Rakkaus vainoaikaan

Muut hyllyjen kirjat on tullut luettua (sentään). Nämä kirjat ovat päässeet kunniapaikalle näihin kahteen ainoaan hyllyyn jotka omistan, loput kirjat ovat epämääräinen kasa makuuhuoneessa...

Kaikki omat kirjat ovat lähinnä kirpparilöytöjä taikka lahjaksi saatuja.

***

Mikä teidän kirjahyllyssä odottaa lukemistaan?


6 kommenttia:

 1. Mun hyllyssä on niin paljon lukemista odottavia kirjoja, et en oo enää uskaltanu laskea niitä :D Larssonin Millenium-sarja on tosi hyvä ja Nesbo on uusi lemppari. Nyt olen lukemasta häneltä Kukkulan kuningasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon katsonut vain nuo Millenium-leffat, mutta kirjat on jääny lukematta. Oon pistänyt joskus merkille, että Nesbon kirjoja lainataan tosi paljon kirjastoissa, niin mietin että pitäisikö itsekin tutustua. Vissiin pitäis. :D

   Poista
 2. Oma kirjahyllykin vain täyttyy lukemattomista, ja hyvähän se niin on. Tuntuu niin turvalliselta, että lukemattomia kirjoja on siinä käden ulottuvilla, odottamassa oikeaa hetkeä.

  VastaaPoista
 3. Mäkään en enää uskalla laskea kuinka monta lukematonta hyllystä löytyy. Tossa taannoin kesällä annoin äitille monta kassillista kirjoja meiän hyllystä, mutta silti tuo kirjojen määrä kasvaa kasvamistaan. Jotain samojakin meillä on, ainakin tuo Hobitti, jonka Tommi on jo ehtinyt lukemaan. Sitten Pieni suklaapuoti, jonka olen kyllä aikanaan lukenut, mutta ajattelin lukea sen uudestaan. En muista siitä oikeastaan mitään.

  Iso määrä kirjoja odottelee hyllyssä, osa kirppislöytöjä, osa uutena ostettuja (pääosin alennusmyynneistä). Samaan tahtiin kun saa niitä luettua alta pois, niitä kertyy lisää hyllyyn. Hah.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä katsonut tuon Pieni suklaapuoti -leffan, ja siitä ainakin tykkäsin. Kyllähän noita kirjoja tulee aina ostettua lisää. Kirppareilta varsinkin löytyy yllättävän hyvin kirjoja, uusiakin silloin tällöin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...