tiistai 6. joulukuuta 2016

Uusia jouluisia kuvakirjoja lapsille

Välillä pitää seurailla mitä lastenkirjamaailmassa tapahtuu. Joulu kun on jo hyvää vauhtia tulossa, niin tässäpä teemaan sopivia uusia kuvakirjoja:

Timothy Knapman: Metsän eläinten joulu
Kuvittanut Rebecca Harry
Karisto 2016

Tässä ihastuttavasti kuvitetussa kirjassa seikkailevat kettu, kani, pöllö ja orava. Kaikki muut valmistautuvat talveen, mutta kettu haluaa vain leikkiä. Kun talvi tulee ja muilla on kotoisa lämmin pesä jossa nukkua, kettu tärisee ulkona kylmissään. Yhtäkkiä taivaalta tipahtaa kasa lahjoja ja kettu haluaa kutsua ystävänsä joulun viettoon. Sen jälkeen kettukin pääsee lämpimään pesään nukkumaan.

Stella J. Jones: Täydellinen joululahja
Kuvittanut Caroline Pedler
 
Kustannus-Mäkelä 2016

"Jouluun on enää yksi yö. Parhaat kaverukset Oona ja Onni ovat hankkimassa toisilleen joululahjoja. He molemmat päätyvät luopumaan itselleen tärkeästä tavarasta ilahduttaakseen toista. Joulupukilta eivät sellaiset ystävyyden teot jää huomaamatta. Oonaa ja Onnia odottaa yllätys kuusen alla!"

Ihana ja lämmin tarina joulusta ja antamisen ilosta. Hyvät teot palkitaan aina!


Åsa & Michael Rönn: Pekka Töpöhäntä viettää joulua
Kuvittanut Ingrid Flygare
Gummerus 2016

"Pekka Töpöhäntä ja ystävät valmistautuvat viettämään iloista joulujuhlaa. Joulukuusi on koristeltu ja juhlapöytä katettu, mutta ilkeä Monni yrittää sotkea kaiken. Onneksi Monni saa lopulta pitkän nenän. Kukaan ei kuitenkaan arvaa, että kissoja odottaa mahtava jouluyllätys!"

Pekka Töpöhäntä -kirjat ihastuttavat kerta toisensa jälkeen. :)


Jessica Julius: Olafin jouluyö
Kuvittanut Olga T. Mosqueda
Sanoma 2016

"Lorumuotoinen kertomus Olafin ikimuistoisesta jouluyöstä. Lumiukko herää erikoiseen ääneen ja näkee taivaalla porojen vetämän reen. Pian piipusta kömpii itse joulupukki! Ihastuttava kuvitus ja sympaattinen tarina saavat taatusti joulumielen heräämään."

Kaikille Frozen-faneille kiva joulutarina lorumuodossa.

***

Tässä onkin uutta mukavaa luettavaa jouluksi joulumieltä kohottamaan. :)

🎄 💗 🌟

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...