Näillä lähden Blogistanian kesälukumaratoniin

by - kesäkuuta 17, 2017Osallistun ensimmäistä kertaa Blogistanian kesälukumaratoniin, jonka aloitan tänään aamulla klo 10.00. Minun kohdalla maraton kestää siis 17.6. klo 10.00 - 18.6 klo 10.00. Tämä päivä tuli valittua siksi, että se osuu mukavasti tähän kesälomalle, joten aikaa on lukemiselle. 💕  Tässä on minun kirja-arsenaali, jonka olen säästänyt tätä hetkeä varten:

Ajattelin, että sellainen tiiliskiven kokoinen lukuromaani olisi hyvä valinta tähän, joten päätin lainata kirjastosta luettavaksi Diana Gabaldonin Tuliristin (Matkantekijä #5).Jos kuitenkin sattuu, että lukeminen tökkii syystä tai toisesta, niin tässä on minun muut vaihtoehdot:


Ann Brashares: Neljä tyttöä ja maagiset farkut (nuoruuden suosikkeja :D)
Pertti Lassila: Armain aika
Iris Palosaari: Kirjeitä sielunmaisemasta
Jenna Kostet: Pikimusta, sysipimeä (tätä olen jo aloittanutkin)
Jane Austen: Uskollinen ystävänne - Kootut kertomukset

Jos en saa näitä nyt maratonin aikana luettua, niin varmasti ne tupsahtavat kuitenkin jossain vaiheessa tänne blogiin. Päivitän maratonin etenemisestä mahdollisesti twitterin (@kirjapyorre) puolella ja kirjoitan sitten tänne blogiin koosteen luetuista sivuista ja kirjoista maratonin lopuksi. Pidempiä postauksia luetuista kirjoista (jos saan jotain luettua loppuun asti...) luvassa sitten ensiviikolla.

Lisää tietoa kesälukumaratonista täältä.

Mukavia lukuhetkiä kaikille maratoniin vielä osallistuville ja kaikille muillekin lukijoille! 🌺📚🌞

Kurkkaa myös nämä:

8 Kommenttia

 1. Yksi tiiliskivikirja olisi itse asiassa ollut varmaan järkevä maratonvalinta. Iskee lukuähky, päähän ei mahdu enempää, kun yrittää hypätä heti yhdestä kirjasta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin ajatelin. :D Gabaldonin kirja tuntuu varmalta valinnalta, koska niistä olen tykännyt aiemminkin. Tosin voi myös käydä niin, että sitten ei huvitakkaan lukea sitä tiiliskiviromaania jonka on valinnut.

   Poista
 2. Gabaldon on hyvää maratonainesta myös koukuttavuutensa puolesta. Jos se imaisee mukaansa, niin kerrankin on vain hyvä juttu jumittua siihen tuntikausiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliristissä tarina tuntui käynnistyvän sen verran hitaasti, että nappasin välillä muuta luettavaa, mutta varmasti palaan kirjan pariin vielä maratonin aikana. :)

   Poista
 3. Kivaa maratonia! Valitsemasi kirjat vaikuttavat oikein hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! :D Tähän asti on ollu ihan mukava lukea kyllä :)

   Poista
 4. Hauskaa maratonia! :) Aloitan oman urakkani 1-1,5 tunnin päästä.

  VastaaPoista